Već je poznato da je Kejt Midlton dobila nadimak "štedljiva vojvotkinja" jer se u javnosti pojavljivala u istim odevnim kombinacijama. Iako sebi može da priušti da baš svakoga dana nosi različite modne komade, ona na taj način poručuje da ne mora uvek sve da bude novo da bi bilo lepo.

Tako se i na otvaranju dve nove galerije posvećene Drugom svetskom ratu i holokaustu u "Imperijalnom muzeju rata" u Londonu, pojavila u košulji sa potpisom brenda "Aleksandar Mekvin", koju ima još od 2011. godinei nosila je u nekoliko navrata.

Vojvotkinja od Kembridža još jednom je pokazala da nikada ne pravi stilske greške. Odevna kombinacija u kojoj se pojavila savršeno je odgovarala prilici - pantalone poslovnog kroja u teget boji sa dubokim strukom je iskombinovala sa svojom omiljenom bluzom i jednostavnim salonkama. Modno izdanje je upotpunila prefinenim kaputom teget boje dizajnerke Ketrin Voker i pažljivo biranim nakitom.

Profimedia Kejt Midlton na otvaranju dve nove galerije posvećene Drugom svetskom ratu i holokaustu u "Imperijalnom muzeju rata"

Izvor: Lepa&Srećna