Mnogima se desila neprijatna situacija - uđu u WC u restoranu, a unutra nema toalet papira. Ako ste to uočili na vreme, rešenje je lako - ili ćete se vratiti do stola i poslužiti se salvetama ili tražiti od najbližeg konobara da donese papir. Ali šta da radite, ako niste primetili da nema papira? Ili vam se suviše žuri?

Na Instagramu se povela rasprava o ovoj temi - pitanje je postavila čuvena gospođa Svet, koju na ovoj društvenoj mreži prati skoro milion ljudi. Ona je stručnjak za higijenu, stalno daje zanimljive savete, pa je i ovaj dobio više od 15.000 lajkova.

"Zamislite da ste u toaletu, imate samo tašnicu kod sebe, a u njemu ruž za usne i mobilni telefon", priča gospođa Svet u jednom od svojih videa. "A onda shvatite da nema više WC papira. Šta biste uradili?"

toalet.jpg
Shutterstock  

Mnogi su se priključili raspravi svojim komentarima. Javile su se oprezne dame koje nikad ne idu u toalet bez papirnih i vlažnih maramica, ali i oni koji su se usudili na rizično pretrčavanje u drugu WC kabinu.

A evo šta savetuje gospođa Svet: "Izvadite mobilni iz tašnice, izguglajte broj telefona restorana u kojem ste se zatekli, pozovite ga i recite osobi koja se javi da vam se donese toalet papir u WC." A vi, šta biste vi uradili da se nađete u takvoj situaciji?

Pročitajte i koja naša pevačica stalno moli oca da prestane prodaje toalet papir na pijaci, a u galeriji vas čeka još korisnih saveta za higijenu! 

Lepa&Srećna Čistije i zdravije

BONUS VIDEO:

Trik sa pastom za zube da kupatilo miriše TikTok/h.3.f.8.a_3

 Tekst: Lepa&Srećna / J. G.