Rada Manojlović (37) ponosna je na svog oca Radeta (71), koji je izuzetno vredan i radan čovek. Iako pevačica od svoje zarade može da mu obezbedi lagodan život u penziji, on ne pristaje na to već i dalje odlazi na pijace u selima u okolini Požarevca, na kojima prodaje različite proizvode.

"Moj tata prodaje toalet papir na pijaci. I ne samo to, već i hiljadu nekih drangulija, baterije za satove, sijalice, boce za plin... Različite sitnice. Naravno, ne mora da radi i već 15 godina ga molim da prestane, ali on ne želi. Voli da ima posao i svoj dinar. To ga održava u životu. Bavio se time i pre nego što sam postala popularna", napisala je pevačica na Tviteru i objasnila da njen tata najviše voli da se druži sa ljudima.

rada manojlovic.jpg
Instagram / radamanojlovic 

"Njemu je na prvom mestu druženje sa ljudima, jer to obožava. Oni na pijacu donose gibanice, plin da kuvaju kafu, a često prave i gulaš. Ma moj ćale je legenda kakve nema! Jednom je bila ciča zima, svi u debelim jaknama, a on kuva gulaš", otkrila je Rada.

Osim prodaje na pijaci, Rade se bavi i drugim poslovima.

"On je od ujutru do uveče na njivi ili se bavi automehanikom, a četvrtkom, subotom i nedeljom radi na pijacama u okolnim selima. Zavidim mu što je toliko vredan", ponosna je pevačica.

rada-manojlovic-pink
Youtube/Printscreen/Pink 

Dok je Rada bila devojčica njen tata Rade je čitavu porodicu izdržavao od ovog posla, a ćerka mu je rado pravila društvo na tezgi. Tada je prodaja, objašnjava Rada, još bolje išla.

"Ranije je moglo fino da se zaradi od toga. Lepo smo živeli, ali sad mi se tata žali da je prodaja opala. Poslednjih meseci ima četiri puta manje pazare nego ranije, jer se pijacom prošeta desetak ljudi. Nekad je odlazio da radi u šest ujutru i vraćao se u jedan posle podne, a sad ode u sedam i do devet je gotov. Nema naroda. Možda pijace u gradovima imaju veći promet, ali u selima ne... Ja sam jedva čekala pijačni dan, jer je za mene bio veliki doživljaj kada me tata povede sa sobom. Najbolji pazar je imao kada smo sestra Maja i ja stajale pored njega. Dolazili su seoski momčići koji su kupovali od njega i ono što im ne treba. Tata je bio ponosan na ćerke. Čak je lepio moje postere na kombi iz kog je prodavao dok sam se takmičila u 'Zvezdama Granda'. Bio je glavna faca", zaključila je pevačica.

Fotografije Rade Manojlović pogledajte u galeriji ispod.

ATA / Antonio Ahel Otkako se pojavila na sceni, pevačica je retko menjala svoj imidž i boju kose i kroz godine se sasvim malo promenila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Tekst: Lepa&Srećna