Dugo se već mučite sa bolovima u mišićima, kolenima, leđima.... Sve ste isprobali, ali niste baš zadovoljni. Na tržištu zaista ima mnogo proizvoda u ponudi, ali ono što je važno jeste da taj proizvod deluje i da je na prirodnoj bazi.

Better nature je prirodni analgetik pažljivo stvaran sedam godina koji bi zadovoljio potrebe širokog kruga pacijenata i sportista. Velimir Pajić, lekar i fizioterapeut je predano birao formulaciju i odmah je postala hit u Australiji. Velimir je počeo da ga koristi na Hopfman kupu na najboljim teniserima sveta. Danas je ova krema dobro poznata velikoj zajednici udruženih zdravstvenih radnika i njihovih pacijenata koji žele nežan, ali izuzetno efikasan lokalni analgetik koji je 100% prirodno napravljen.  Sadrži preko 20 različitih biljnih sastojaka i 4 aktivna biljna sastojka koji čine 20% sadržaja kreme.

Better nature krema.jpg
Promo 

Koristi se tako što se masažno utrljava na bolna mesta i u velikoj meri ublažava bolove i otoke:

  • u zglobovima, mišićima, vratu, kolenima,
  • bolove povezane sa osteoartritisom i artritisom, kod sportskih povreda.
2. Better Nature krema.jpg
Promo 

Krema je blagih senzacija, produženog dejstva, pa mogu da je koriste i osobe sa osetljivom kožom. Prirodnog je mirisa i boje i ne masti odeću. Krema hidrira i neguje kožu.

Aktivni sastojci kreme uključuju : Kapsaicin, Arnica montanu, ulje Vintergreen, ulje Eukaliptusa, Kantarion i ulje Ruzmarina. 

Poručite Better Nature kremu OVDE po ceni od 3.600 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana!

Tekst: Promo