Tekst: Promo

Na njima se nalaze dva tipa adhezija – manoza senzitivni i manoza rezistentni (P tip). Uz pomoć ovih adhezija se ešerihija vezuje za ćelije urinarnog trakta. U slučajevima kada bakterije ostanu u bešici, lako i brzo se razmnožavaju i dolazi do infekcije.

Dr. Viton D – manozan sadrži kombinaciju D – manoze i brusnice, koji sprečavaju vezivanje bakterije za zidove urinarnog trakta i na taj način pomažu u borbi protiv urinarnih infekcija. Dolazi do brze i efikasne eliminacije bakterije ešerihije koli iz urinarnog trakta.

D-manozan.jpg
Promo 

Visok sadržaj kiselina iz ploda brusnice snižava pH urinarnog trakta i tako sprečava razvoj bakterija i njihovo vezivanje za zidove urinarnog trakta. Plod brusnice ima antioksidativno i antiinflamatorno delovanje.

Preporučuje se upotreba Dr. Viton D-manozana kod infekcija urinarnog trakta uzrokovanih bakterijom Escherichia coli i kod čestih rekurentnih infekcija izazvanih ovom bakterijom. Može se koristiti kao dodatak antibiotskoj terapiji.

Povećan rizik za razvoj infekcije postoji kod žena (posebno u menopauzi), imunokompromitovanih osoba, prisustva peska ili kamena u bubrezima, kod upotrebe dijafragme, za vreme trudnoće, urinarne kateterizacije, kod dijabetičara, hiperplazije prostate, loše higijene, česte promene seksualnih partnera…

Simptomi koji mogu ukazivati na urinarnu infekciju su:
• Učestalo mokrenje, uz malu količinu urina;
• Bol, svrab i peckanje prilikom mokrenja;
• Bol u genitalnoj regiji ili donjem stomaku;
• Promena u boji (može ići do crvenkaste ukoliko je prisutna krv) i mirisu urina;
• U nekim slučajevima: povišena temperatura, groznica, mučnina, povraćanje.

Dr. Viton-manozan bezbedan je za upotrebu, nema stvaranja rezistencije i neželjenih efekata!

OVDE ga možete poručiti po ceni od 1.350 rsd ili pozovite 011/4420-502 svakog radnog dana.

*Pogledajte kompletnu ponudu proizvoda OVDE.