Tekst: Promo

Pokušali ste pomognete sebi raznim preparatima ali ta pomoć je bila kratkog veka. Kako su vam se ponovo pojavili simptomi rešili ste da nađete rešenje. Pored toga što morate u tim trenucima da ojačate imunitet i da pojačate redovnu higijenu, postoji preparat koji vam može pomoći u borbi protiv gljivičnih infekcija-Fungapure!

Klinička ispitivanja pokazala su da je ova krema izuzetno efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica, ukoliko se održava normalna higijena, teško se vraćaju.

Preparat Funga Pure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminiše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.
Nakon pranja, nanese se mala količina kreme na nokte i ostale željenje delove tela i utrlja se. Koristi se dva puta dnevno ili po potrebi. Krema se ne preporučuje deci mlađoj od 3 godine.

1.jpg
Promo 

Funga Pure naručite klikom OVDE po sniženoj ceni od 3.980 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

*U toku je neverovatna AKCIJA, ukoliko naručite dve kreme, treću dobijate na poklon! Ukoliko naručite tri kreme, još dva pakovanja dobijate na poklon! Iskoristite ovu priliku i rešite se gljivica, ekcema i dermatitisa zauvek!