Osnovna greška u vezi sa gljivicama je misao “sigurno će se povući”. Možete da promenite obuću, čarape, perete noge 10 puta dnevno, ali gljivice kada se pojave, bez upotrebe nekog preparata baš za njih, neće otići. Što je još gore, ukoliko se njihova pojava ignoriše, može dovesti do pogoršanja stanja, zato nemojte sebe mučiti i obratite pažnju na simptome: crvenilo, plikovi, perutanje kože i svrab su najčešći. Svakako treba održavati higijenu, ali je neophodan i proizvod koji će pomoći da ih se otarasite. Zato vam predstavljamo Fungapure!  

Kliničkim ispitivanjem ova krema je efikasna već od prvog nanošenja,a nakon potpunog eliminisanja gljivica ukoliko se održava normalna higijena teško se vraćaju. 

1. fungapure
Promo 

Fungapure efikasno uklanja gljivične infekcije, eliminše svrab, cepanje i iritaciju kože stopala. Takođe eliminiše i loš miris, odlično deluje na atletsko stopalo, zaceljuje rane i pukotine i uklanja lišajeve.

Fungapure možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po ceni od 3.980 rsd.

* U toku je VELIKA AKCIJA: ako uzmete dve kreme Fungapure, treću dobijate gratis, a ako poručite tri - još dve dobijete gratis!

Zaboravite zauvek na gljivice, ekceme i dermatitis!

Tekst: Promo