Hrkanje može biti veoma iritirajuće, pogotovo za osobe koje spavaju pored ili u neposrednoj blizini. Osim što treba da mislite na vaše bližnje, prvenstveno morate da brinete i o svom zdravlju. Kako ne bi došlo do većih komplikacija, rešite ovaj problem na prirodan i efikasan način, bez operacije i čekanja!

Hrkanje može naneti vašem organizmu veliku štetu – od poremećaja respiratornog trakta, problema sa kardiovaskularnim oboljenjima, do apatije I nervoze. Međutim inovativno rešenje – proteza protiv hrkanja – će vam pružiti miran san I slobodno disanje!

miran-san-bez-hrkanja-efikasno-resenje
Promo 

Proteza protiv hrkanja je uređaj u obliku proteze sa fleksibilnim mostom. Napravljena je od prirodnog, netoksičnog silikona, koji povećava sadržaj kiseonika u krvi. Ova proteza stvara pritisak i podstiče prirodni refleks napinjanja mekog nepca i uvule tokom spavanja. Korišćenje ove proteze, takođe, smanjuje rizik od apneje u snu. Više se nećete mučiti. A vaše opšte zdravstveno stanje će se popraviti zbog zdravog sna i pravilnog disanja. Ujedno proteza eliminiše I škrgutanje zubima u toku sna.

miran-san-bez-hrkanja-efikasno-resenje
Promo 

Ovaj refleksoterapijski preparat možete kupiti na sniženje OVDE, po ceni od 4.060 rsd ili pozivom na broj telefona 011/442-0505 svakog dana od 9 do 17h.

*Količine su ograničene.

Tekst: Promo