Lepa Lukić redovno kuva za sebe i tvrdi da je to način na koji održava željenu kilažu. Kraljica narodne muzije je, kako kaže, ranije imala problema sa gojaznošću ali je to rešila vrlo lako.

"Isključivo kuvam jela na kašiku i to samo za dva dana", ispričala je Lepa u emisiji Jutro na TV Prva. "Tačno toliku imam šerpu i toliko skuvam. Rado idem na pijacu, biram sveže voće i povrće i uvek se i razonodim jer volim ljude i popričam sa mnogima. Simpatični su mi prodavci koji mi daju, recimo, ljutu papričicu da im bolje krene prodaja tog dana."

Lepa Lukić
ATA / Antonio Ahel 

Lepa uživa u pripremanju jednostavnih jela za koje je recepte naučila od svoje majke Milosije. Pre svega su to pasulj, boranija, brokoli... "Ne priznajem da narodna jela iko bolje kuva od mene", izričita je pevačica.

"Specijalitete ne spremam i ne volim da jedem", kaže ona. "Neke šnicle sa umakom, prelivima, to ja ne volim i to i ne spremam." 

Ona kaže da ima i izuzetno jak imunitet i zato se trudi da živi na uobičajen način premda vlada epidemija korona virusa. "Čuvam se i ne idem gde ima mnogo naroda, ne nastupam i  to mi nije potrebno. Ali odem kod frizera da mi napravi frizuru i redovno odlazim na manikir i pedikir, a volim i da se doteram i izađem", ispričala je Lepa.

Izvor: Lepa&Srećna