Pevačica Lepa Lukić preživela je vrlo težak period, pre svega zbog korona virusa koji ju je prikovao za kuću i obustavio putovanja i nastupe.

Vrlo teško su joj pali i smrtni slučajevi među kolegama, a te teške vesti su stizale gotovo svake nedelje. Prošle sedmice sve nas je napustio i popularni muzičar Novica Zdravković, koji je izgubio bitku protiv karcinoma. Pored svih crnih vesti, Lepa je imala i trzavice u vezi sa porodičnom kućom u Miločaju koji je svojevremeno sagradila majci.

Sada je došlo vreme za godišnji odmor, ali predah koji nam je korona virus konačno pružio neće iskoristiti da predaleko putuje.

"Odlazim na nekoliko dana na Kosmaj gde sam i ranije provodila kraće odmore", najavila je Lepa u emisiji "Premijera" na TV Pink. "Tamo duva takozvana ruža vetrova i taj vazduh mi jako prija. U prvo vreme sam odsedala u jednoj kući u neposrednom komšiluku koleginice Merime Njegomir, a sad ću boraviti baš u njenom domu. Mnogo sam joj zahvalna na tome jer je kuća u kojoj sam ranije boravila sada zauzeta."

Kraljica narodne muzike nema još nameru da počne sa nastupima. "Moje pesme nisu za kafiće i diskoteke, već za restorane i kafane. A takve nastupe ne možete da organizujete za tri dana", objasnila je Lepa.

Zato je sada čeka mini godišnji odmor uz uživanje na čistom vazduhu, šetnjama do manastira Tresije i dobrom društvu.

Izvor: Lepa&Srećna