- Sastojci:
- krompir
- ulje ili mast
- so
Priprema:
Oljuštite krompir i iseckajte ga na kockice veličine karamele.
Osušite ga dobro u čistoj kuhinjskoj krpi.
Ugrejte duboko ulje ili mast pa pržite kockice krompira dok ne budu reš.
Izvadite prženi krompir na deblji sloj papirnih ubrusa da se dobro ocedi od viška masnoće.
Preručite krompir u toplu činiju, posolite ga i promešajte pa služite uz pečenje ili šnicle.
Napomena: ovako seckan krompir, ali i šargarepu možete obariti i preliti uljem pa poslužiti kao prilog.
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka