Sastojci:
1 kesa makarona
1 glavica crnog luka
100 ml kuvanog paradajza
malo belog vina
2 konzerve komadića tunjevine
1-2 kašičice prezle
peršun
ruzmarin, so, biber
Priprema:
Skuvajte makarone u slanoj vodi.
U šerpicu isprazniti ulje iz konzerva. Upržiti crni luk da bude staklast. Kad je luk gotov, dodati tunjevinu.
Malo je ugrejati, pa dodati kuvani paradajz. Dodajte ga po malo, da ne bude vodeno. Staviti začine i kašičicu šećera i pustiti malo da kuva.
Dodati belo vino i nakon što vino ispari dodati prezlu. Čisto da vam sos bude malo gušći. Pustiti da krčka par minuta.
Pomešati sos sa makaronama.
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka