- Sastojci:
- 1 tikvica srednje veličine
- 2 paradajza
- 200 g mladog sira
- 3 kašika brašna
- 2 jajeta
- po ukusu so
Tikvice ogulimo i isečemo na kolutove, paradajz takodje nasečemo na kolutove i sir na listiće.
Ređamo kolut tikvice prekrijemo kolutom paradajza i listićem sira.
Poklopimo kolutom tikvice i posolimo.
Valjamo u brašno pa umočimo u umućena jaja jaja i pržimo na zagrejanom ulju - prvo jednu pa drugu stranu.
Presek je veoma dekorativan, a jelo odličnog ukusa.
Izvor: Recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka