Sastojci:
- 5-6 patlidžana
- 2 čaše oraha
- 3 čaše gustog, punomasnog kiselog mleka
- 3-4 čena belog luka
- 1 kašika ulja
- so
PROČITAJTE JOŠ: KAKO DA NAPRAVITE ODLIČNU ZIMNICU OD PATLIDŽANA: konzervisanje pečenog patlidžana po savetu odličnih domaćica (RECEPT)
Priprema:
Patlidžan ispeći, oljuštiti i iseckati. Kiselo mleko umutiti, u njega narendati beli luk, dodati seckani patlidžan i grubo izmrvljene orahe, posoliti dodati ulje i dobro sjediniti. Pre serviranja ukrasiti peršunovim listom.
Recepte piše: M. Ranisavljević
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka