Sastojci: 800 g pilećih krilaca, 2 kašike ulja, so, biber, kašika sitno seckanog peršuna, 2 čena belog luka, kašika kečapa, pola kašičice mlevenog čilija, kašičica mlevene crvene paprike, pola kašičice mlevenog ruzmarina, 1 jaje, malo brašna, 50 ml vode, ulje za prženje.
Priprema: Svako krilce isecite na pregibima na tri mesta. Posolite, pobiberite i stavite u posudu. Prelijte uljem, dodajte peršun, izgnječeni beli luk, kečap, čili, papriku i ruzmarin. Promešajte kako bi se sve meso obložilo marinadom. Ostavite u frižideru i povremeno izmešajte komade mesa.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka