Sastojci:
- 100 g barenog junećeg mesa
- 1/2 glavice crnog luka
- sok od 1/2 limuna
- 1/2 veze seckanog peršuna
- so
- biber
- kašika ulja
PROČITAJTE JOŠ: PIKANTNA SALATA OD GRAŠKA: odlična obrok-salata sa gorgonzolom za rođendane i slavlja (RECEPT)
Priprema:
Meso isecite na tanke šnite po dužini. Dodajte crni luk seckan na rebarca, stavite i ulje, a od začina so, biber, peršun i sok od limuna.
Recepte piše: Milja Lukić
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka