Sastojci:
- 4 šnicle pilećeg belog mesa
- šolja grčkog jogurta
- 1/2 šolje parmezana
- 1 1/2 kašičica soli
- 1/2 kašičice bibera
- kašičica belog luka u prahu
Priprema:
Pomešajte u činiji grčki jogurt, parmezan, so, biber i beli luk, piše Stvar ukusa. Smesom premažite pileće belo meso. Premazanu piletinu pecite 45 minuta u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka