Sastojci:
- 1 kg šargarepe
- 2 kg krastavaca
- 3 kg paprike šilje
- 2 kg zelenog paradajza
- 2 kg svežeg kupusa
- 2 kg karfiola
- 1 vinobran
- 1 konzervans
- 1l sirćeta
- 150 gr soli
Priprema:
Svo povrće dobro oprati pa iseckati seckom na listiće. Najlakše je odmah istresati iseckano povrće u posudu u kojoj ćete sve izmešati.
Naliti sirće, dodati so, konzervans i vinobran pa sve promešati. Ostaviti da odstoji pokriveno čistom krpom 24h uz povremeno mešanje.
Nakon 24h čiste, sterilizovane tegle puniti mešanom salatom, a sokom koji je preostao zalivati povrće.
Paziti da ne prepunite.
Staviti celofan i poklopce pa odložiti na suvo mesto.
Izvor: Domaci recepti
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka