- Sastojci:
- 1/2kg krompira
- 1/2kg crnog luka
- 2 šargarepe
- 4 mesnate paprike
- 1 veza peršuna
- 2 kašike začina
- 2 kašike brašna
- aleva paprika, so
Priprema:
Krompire oljuštiti i iseći na kocke, naliti vodom da ogreznu i staviti iseckani crni luk, šargarepu, paprike i sve skuvati.
Brašno i alevu papriku razmutiti u malo vode i umešati u jelo.
Dodati mleveni začin i so.
Skloniti sa šporeta i dodati vezu sitno seckanog peršuna.
Izvor: Šabačka eparhija
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka