- Sastojci:
- 400 g kukuruza šećerca
- 20 g susama (manje ili više - po želji!)
- 250 g slanog krem sira
- 180 g kisele pavlake
Priprema:
Skuvati zamrznuti kukuruz iz kese (kad voda proključa, gotovo je). Za to vreme u tiganju - bez ulja - propržiti susam, dok ne promeni boju. Procediti kukuruz, a zatim ostaviti i kukuruz i susam da se ohlade. Sjediniti ohlađeni kukuruz, susam, krem sir i pavlaku - mešati dok se ne dobije ujednačena rustična smesa.
Izvor: Coolinarka
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka