Sastojci:
- 24 tanke kobasice (po 20 g)
- kašika putera
- 700 g oceđenog kiselog kupusa
- 2 lista lovora
- kašika kima u zrnu
Priprema: Kobasice ispržite na kašiki ulja u tiganju sa duplim dnom, okrećući ih povremeno. Kiseli kupus ocedite i stavite ga da se kuva 12 minuta sa malo vode, listom lovora i kimom. Izvadite list lovora, pa kupus rasporedite po tanjirima. Na svaki stavite po 6 kobasica. Poslužite uz crni hleb.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka