Sastojci:
- 10 palačinki
- glavica zelene salate
- 300 g pilećeg belog mesa
- 2 dl tartar-majoneza
- 200 g kupusa
- 4 krompira
- ulje, so, biber
Priprema:
Ispržite meso isečeno na komadiće, posebno spremite pomfrit, a kupus izrendajte i začinite. Na svaku palačinku stavite list zelene salate, premažite majonezom, pa odozgo rasporedite malo mesa, kupusa i pomfrita. Uvijte palačinke i poslužite.
Recepti Ivane Pešič bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u septembru 2014. godine.
Ivana Pešić iz Prokuplja, student Pravnog fakulteta obožava da svoje slobodno vreme provodi u kuvanju i čitanju. Kuvanje je opušta, a posebno uživa u dekoraciji hrane i trudi se da bude kreativna i maštovita. Nema omiljenu vrstu hrane, već sprema sve i voli da eksperimentiše.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka