Sastojci:

  • 10 palačinki
  • glavica zelene salate
  • 300 g pilećeg belog mesa
  • 2 dl tartar-majoneza
  • 200 g kupusa
  • 4 krompira
  • ulje, so, biber

Priprema:

Ispržite meso isečeno na komadiće, posebno spremite pomfrit, a kupus izrendajte i začinite. Na svaku palačinku stavite list zelene salate, premažite majonezom, pa odozgo rasporedite malo mesa, kupusa i pomfrita. Uvijte palačinke i poslužite.

Recepti Ivane Pešič bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u septembru 2014. godine.

Ivana Pešić iz Prokuplja, student Pravnog fakulteta obožava da svoje slobodno vreme provodi u kuvanju i čitanju. Kuvanje je opušta, a posebno uživa u dekoraciji hrane i trudi se da bude kreativna i maštovita. Nema omiljenu vrstu hrane, već sprema sve i voli da eksperimentiše.