Sastojci:

  • 10 kriški starog hleba
  • 5 kašika kečapa
  • 5 kašika ulja
  • 3 čena bijelog luka

Priprema:

Pomešajte ulje i kečap. Dodajte sitno isjeckan beli luk. Dobijenom masom premažite obe strane kriški hleba. Namazane kriške ređajte u nauljenu tepsiju tako da se naslanjaju jedna na drugu. Pecite kriške 10 minuta na 250ºC. Okrenite drugu stranu kriški i pecite još 5 minuta.

Recepti Biljane Janković bili su među najlepšima u  Lisinoj akciji "Moj lični kuvar" u 2013. godini.

Biljana Janković doživljava vreme u kuhinji kao ono u kojem izražava svoju kreativnost i što je čini srećnom. Trudi se da koriti zdrave namirnice i manje kalorične sastojke, a inspiraciju pronalazi čitajući recepte francuske, kineske i turske kuhinje.