Potrebno je (za 2 osobe):
- neutralna pavlaka
- 400 g edamer sira
- 500 g taljatela (širokih špageta)
- 20 očišćenih kozica
- 4 veća škampa
- so, biber
Priprema:
1. U odgovarajućoj posudi zagrejte pavlaku sa kačkavaljem.
2. Kada se to zagreje dodajte kuvane taljatele i prethodno propržene kozice, so i biber po želji.
3. Na kraju jelo ukrasite većim škampima.
Vreme pripreme: 35 minuta
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka