Potrebno:
- 700 g krompira
- 150 g šunke
- 200 g kačkavalja
- 2 dl soka od paradajza
Priprema:
1. Krompir oljuštite, skuvajte, isecite na kolutove i poređajte u pouljenu vatrostalnu činiju.
2. Preko krompira nalijte paradajz iz flaše, zatim naređajte šunku na cele parčiće, narendajte kačkavalj i začinite origanom.
3. Pecite u rerni zagrejanoj na 200 stepeni.
Recepti Danijele Gijevske bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar", a objavljeni su uz magazin Lisa u maju 2014. godine.
Danijela Gijevska rođena je u Makedoniji, pa odatle i njena ljubav prema kulinarstvu. Iako je diplomirani geograf i uspešna je u turizmu, njen najveći ponos je njen sin Konstantin, prvi degustator njenih specijaliteta. U njenoj porodici kuvanje je tradicija, a kulinarske veštine nasledila je od majke i bake.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.