Sastojci:
- 1 kg krompira
- 2 jajeta
- 200 g sira
- 100 g griza
- 100 g šunke
- 1 veza peršuna
- 1 čaša ulja
- so
Priprema: Krompir skuvan u ljusci oljuštite i propasirajte, pa zamesite s jajima, grizom, sitno iseckanim peršunom, sirom i šunkom. Posolite i oblikujte kao kobasicu. Isecite je na kolutove debljine oko pola centimetra i pecite ih na zagrejanom ulju. Kad porumene, pogačice izvadite rešetkastom kašikom i poslužite dok su tople.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka