Sastojci:
- 250 g čokolade
- čašica višnjevače
- 100 g putera
- 1 kaašika šećera u prahu
- 1 jaje
- 100 g pečenih lešnika
- 100 g piškota
- 250 g višanja bez koštica
- 1 kesica šlaga
Priprema: Čokoladu izlomite, rastopite na pari, dodajte višnjevaču. Umutite puter sa šećerom i žumancetom. Piškote i lešnik sameljite, pa sve dobro izmešajte . U dobro urađenu masu umešajte sneg od belanceta, sjedinite i dodajte višnje. Duguljasti kalup obložite aluminijumskom folijom, namažite je puterom i sipajte masu. Ostavite u frižideru do sutradan. Izručite na tanjir i ukrasite šlagom i višnjama.
Recepte piše: Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka