Sastojci:
- 1 tikvica
- 50 g susama
- 100 g kukuruznog brašna
- so, suvi začin
Priprema:
Tikvicu isecite na tanke kolutove. Kolutove tikvice posolite i ostavite 30 minuta da odstoje u soli. Pomešajte susam, kukuruzno brašno i suvi začin. Odstojale kolutove ocedite. Svaki kolut uvaljajte sa obe strane u smesi susama, brašna i začina. Potom kolutove ređajte u tepsiju obloženu papirom za pečenje. Pecite 15 minuta na 200ºC. Okrenite drugu stranu kolutova. Pecite još 5 minuta.
Recepti Biljane Janković bili su među najlepšima u Lisinoj akciji "Moj lični kuvar" u 2013. godini.
Biljana Janković doživljava vreme u kuhinji kao ono u kojem izražava svoju kreativnost i što je čini srećnom. Trudi se da koriti zdrave namirnice i manje kalorične sastojke, a inspiraciju pronalazi čitajući recepte francuske, kineske i turske kuhinje.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka