Sastojci:
- 20-ak paprika
- 1/2 šolje pirinča
- 1, 5 šolja sojinih ljuspica (šolja od 300 ml)
- 1/2 šolje ječmenih pahuljica
- 1/2 šolje suncokretovog semena
- glavica crnog luka, struk praziluka
- 1-2 čena belog luka
- kašičica slatke crvene paprike
- po želji, kašičica ljute crvene paprika
- kašika brašna
- 5 dcl soka od paradajza
- kašičica začina Aleva Natur Kulinat
Priprema:
Upržiti na ulju sitno iseckanu glavicu crnog luka. Na polovini prženja dodati praziluk i beli luk, takođe sitno iseckane. Sojine ljuspice i ječmene pahuljice prethodno potopiti u mlakoj vodi da kratko odstoje, isprati, ocediti i dodati u luk. Dodati seme suncokreta, začine i pirinač. Propržiti još kratko, pa dodati i crvenu papriku i Aleva Natur Kulinat.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka