Sastojci za 1 osobu:
- 200 g krompira
- po pola crvene, zelene i žute paprike
- struk mladog luka
- grančica ruzmarina
- 40 g kobasice sa paprikom u komadu
- kašičica margarina
- 50 g kisele pavlake
- so, biber
Kalorije: 350
Vreme pripreme: 30 minuta
Priprema:
Krompir oljuštite, operite i isecite na tanke kriške. Papriku i mladi luk očistite i isecite na manje komade. Sa ruzmarina otkinite iglice, a kobasicu isecite na kolutove. Zagrejte margarin i pržite mešajući krompir i papriku oko 15 minuta na srednje jakoj vatri. Onda posolite i pobiberite, umešajte luk, kobasicu i ruzmarin pa pržite još 3-5 minuta. Na sredinu stavite kašiku pavlake i tako poslužite.
Marija Jakob
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka