- Sastojci:
- 1 kg krompira
- 500-700 g svinjskog mlevenog mesa
- 3 kašike ulja
- 1 crvena paprika
- 1 šargarepa
- 1 glavica luka
- 2 kašičice mlevene paprike
- 4 jaja
- 4 kašike kiselog mleka
- so i biber po ukusu
Priprema:
Prodinstajte na ulju sitno seckanu šargarepu, papriku i luk. Dodajte meso, utrljajte ga viljuškom da bude u mrvicama.
Dodajte oljušteni i na kockice nasečeni krompir, mlevenu papriku i so.
Stavite sve u tepsiju sa jednom šoljom vode.
Pecite na 180 stepeni oko 50 minuta.
Prelijte sve umućenim jajima sa kiselim mlekom, koje ste začinili sa malo soli i bibera i zapecite još 10 minuta na 200 stepeni, pa na vrelu musaku pospite malo seckane, propržene slanine.
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka