- Sastojci:
- 1 kg krompira
- 500-700 g svinjskog mlevenog mesa
- 3 kašike ulja
- 1 crvena paprika
- 1 šargarepa
- 1 glavica luka
- 2 kašičice mlevene paprike
- 4 jaja
- 4 kašike kiselog mleka
- so i biber po ukusu
Priprema:
Prodinstajte na ulju sitno seckanu šargarepu, papriku i luk. Dodajte meso, utrljajte ga viljuškom da bude u mrvicama.
Dodajte oljušteni i na kockice nasečeni krompir, mlevenu papriku i so.
Stavite sve u tepsiju sa jednom šoljom vode.
Pecite na 180 stepeni oko 50 minuta.
Prelijte sve umućenim jajima sa kiselim mlekom, koje ste začinili sa malo soli i bibera i zapecite još 10 minuta na 200 stepeni, pa na vrelu musaku pospite malo seckane, propržene slanine.
Još uvek nema komentara - sjajna prilika da pokreneš diskusiju.