Priprema:
Kupine oprati i izmeriti, koliko kupina – toliko i vode, izgnječiti kupine i dodati limuntus.
Ostaviti da prenoći.
Sutradan dodati u tu masu šećer i prokuvati, ostaviti malo da krčka (desetak minuta) pa skloniti sa vatre da se hladi.
Ohlađeno procediti kroz gazu, sipati u flaše i čuvati u frizideru (jer ne sadrži konzervans).
Takođe, može se sipati u plastične flaše i zamrznuti (nemojte sipati do kraja, već da ostane prostora u flaši).
Izvor: Coolinarika
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka