Priprema:
Skuvajte supu od pilećeg mesa i šargarepe sa zapečenom glavicom luka i listom lorbera. Dok se kuva, stavite i malo bibera u zrnu.
Na ulju kratko propržite pirinač pa polako nalivajte vodom iz supe i mešajte povremeno.
Kad pirinač omekša, a supa već bude pri kraju, očistite meso od kožice i kostiju, a šargarepu isecite na duže komade.
Dodajte piletinu i šargarepu u pirinač, začinite po ukusu.
Podmažite bogato pleh ili tepsiju uljem, sipajte pirinač sa mesom i šargarepom.
Poravnajte smesu i zapecite u vrućoj rerni petnaestak minuta.
Recept: Kika K.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka