Priprema:
Ugrejte ulje u velikoj šolji. Umutite jaje, dodajte mleko i vanilu, pa med (možete ga zameniti i šećerom).
Sad dodajte brašno, kakao prah, sodu bikarbonu i so, pa sve dobro sjedinite. U sred testa sipajte kašiku ohlađene, kuvane kafe, bez ikakvog mešanja - ne treba da se sjedini.
Ne brinite ako baš ne volite previše ukus kafe, ona se ne oseća mnogo već pojačava ukus čokolade.
U sredinu stavite lomljenu čokoladu. Stavite u mikrotalasnu rernu i uključite na najjače, na 2 minuta.
Služite toplo, a ko voli, može da sa strane doda kašiku sladoleda, kombinacija je fenomenalna.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka