Priprema:
Keks podelite na tri dela, poređajte prvi sloj. Zatim dodajte jednu petinu fila koji ćete napraviti ovako:
Pomešajte kiselu pavlaku i šećer u prahu, zatim slatku pavlaku umutite kao šlag, pa je spojite sa kiselom pavlakom i sve to ujedinite tako štoćete još malo mešati. Ako se previše zgusne, dodajte malo mleka.
Otopite čokoladu sa malo ulja i mleka, pa polijte preko fila. Stavite u frižider da se malo zgusne, pa ponovite te korake sa ostatkom fila i čokolade.
Možete je dekorisati po želji.
Izvor: Informer
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka