Lisnato testo uvek imamo u zamrzivaču, pa ćete ove pitice s jabukama moći da napravite kad god želite.
Sastojci:
Priprema:
Oljuštiti i izrendati jabuke (ko voli, može da jednu jabuku isecka na kockice, da dobije lepšu teksturu fila.
Na tihoj vatri otopiti puter pa dodati jabuke i polako dinstati, pojačavajući temperaturu kako one otpuštaju vodu.
Kad malo omekšaju, dodati ostale sastojke.
Lisnato testo rasklagijati što tanje.
Iseći na kvadrate veličine po želji pa filovati i uvijati kao parčiće pite.
Složiti ih na podmazan pleh i peći 30 minuta na temperaturi od 200C stepeni.
Tople posuti prah šećerom po ukusu.
Izvor: Lepa&Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka