Sastojci 

  • 300 g voća (maline, jagode, višnje)
  • 200 g krem-sira
  • 2 kašike šećera
  • 450 g mlevenog keksa
  • 250 g margarina
  • 1 čaša voćnog 
  • jogurta (malina, 
  • jagoda, višnja)
  • 5 dl slatke pavlake

PROČITAJTE JOŠ: KREMASTA POSLASTICA OD SAMO 2 SASTOJKA: čokoladni krem sprema se za 15 minuta (RECEPT + BEZ MIKSERA)

    Priprema

    Umutite margarin, pomešajte ga s keksom i od toga napravite koru u podmazanom plehu. Prelijte je sokom koji se ocedio od voća. Pomešajte voće i šećer, i kuvajte na laganoj vatri dok se sav šećer ne istopi. Odvojeno pomešajte krem-sir i umućenu slatku pavlaku, pa umešajte prohlađeno voće. Fil od voća stavite preko kore.

    Recepte piše: Milja Lukić

    Izvor: Lepa & Srećna