![](/img/placeholders/placeholder-lepaisrecna.png)
Sastojci
- 500 g bukovača
- 80 g maslaca
- 2 kašike iseckanog peršuna
- 1 struk vlašca
- 2-3 čena drobljenog belog luka
- 1 kašika limunovog soka
- so, biber
Priprema
Cele klobuke pečurki poslažite u podmazanu vatrostalnu posudu, a drške koje su vam ostale sitno naseckajte. S preostalim maslacem izmešajte peršun, iseckan vlašac, beli luk, drške bukovača i limunov sok, pa doterajte ukus sveže mlevenim biberom i solju. Masu rasporedite preko klobuka i pecite 10 minuta na 250 stepeni.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka