Sastojci
- 300 g čokolade
- 2 dl slatke pavlake
Priprema
Čokoladu otopite na tihoj vatri ili u mikrotalasnoj rerni (12-15 minuta na 180 W). Promešajte je da bude glatka, pa malo-pomalo, sve vreme mešajući, dolivajte toplu slatku pavlaku. Sačekajte da se krem prohladi, pa ga sipajte u teglu. Tek kada se sasvim ohladi na sobnu temperaturu, stavite ga u frižider da se stegne.
Miljin savet
Dok se krem hladi do sobne temperature, povremeno ga promešajte da se ne bi uhvatila korica. Slatku pavlaku zagrejte na tihoj vatri da bude topla a ne vrela.
Recepte piše: Milja Lukić
Izvor: Lepa & Srećna
"IMA 42 GODINE! JOŠ MALO BAKUTA ZA STARAČKI DOM": Glumac "udario“ na Natašu Bekvalac, digla se revolucija na Internetu
ISHITRENO SAM TO NAPISALA, OPROSTITE MI: Milena Radulović o svojoj objavi nakon dve tragedije - Osećam pritisak i strah
KRISTINA ĆUTI, RODITELJI LJUTI! KOD DANETA SA GOLIJE SVE SE PROMENILO: Gorštak otvorio srce - Mnogo mi je krivo
NIJE HTELA DA SE UDA ZA ĐOKOVIĆA NI POSLE 4 GODINE VEZE: Đorđe se oženio, a njegova bivša iznenadila objavom
KOJI SAM ZNAK U HOROSKOPU: Datum rođenja otkriva vaš znak zodijaka