Nije retkost da su roditelji nezadovoljni ocenama koje deca donesu iz škole, ali oko pismenog sastava koje je jedna majka objavila se digla velika bura.

Sve je objavljeno na Instagramu, a majka piše sledeće:

"Da li mogu da Vas zamolim da objavite jedan pismeni dečiji iz nove Osnovne škole u Budvi. Dete ima sve petice, dete koje ne uči kuci samo sto čuje na času. Imao je koronu tri nedelje nije išao u skolu kad se vratio najbolje uradio u razredu test iz matematike.. Zbog naravno da su zaboravila deca i da pišu, ali je pustio maštu i izmišljao jer pati za tatom ja sam samohrana majka. Prvo mu je dala dvojku na testu na kojem sam našla dve greške sada 1. Nastavnica koja bi pre svega trebala biti pedagog i psiholog - piše majka, a ovako glasi sporni sastav:

Ja volim svoju porodicu

Ja volim svoju porodicu.

Moju porodicu čini moj tata, moj brat moja mama, moj pas i ja.

Ja volim svoju porodicu jer su uvek tu za mene. Naprimer jednom sam umalo upao u rupu koja je duga dva metra, ali me je brat uhvatio. Tako da sam mu se odužio na isti način. Penjali smo se na planinu i uhatio sam i mamu i njega kada su pali. Trenutno mi tata živi u srbiji, ali se ponekad vidimo preko telefona. Ja sam srećan u svojoj porodici, svi me vole a i ja njih - glasi sporan sastav.

"Napisala baš kako je on napisao sa tim gramatičkim greškama. Mešao je ćirilicu i latinicu, ali to je normalno dve godine maltene idu online.. Drže časove po pola sata deca su prepuštena roditeljima i privatnim časovima. Haos ću sada u školi napraviti tresem se od nervoze", zaključila je na kraju majka.

 Komentari su različiti - od onih da su danas deca previše razmažena  i da je jedinica zaslužena, do tvrdnje da je majka potpuno u pravu. Šta vi kažete?

Izvor: Lepa&Srećna