Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

OVAKVU JE NIKAD NISMO VIDELI, JELENA ĐOKOVIĆ MOLI: Ubio se sa samo 10 godina, ovo treba da pogleda svaki roditelj!

 jelena djokovic telefon childhood 2.0. documentary Izvor: Instagram / jelenadjokovicndf

Tužna slika Jelene Đoković sa licem zaklonjenim rukom, u krevetu i sa mobilnim telefonom? Ona ima važnu poruku za sve nas.

Možda će vas zanimati

Supruga Novaka Đokovića je odlučila da na poseban način iskoristi svoje društvene mreže i ukaže na veliki društveni problem. Reč je o opasnostima koje vrebaju decu upravo na tim mrežama, jer odrastaju uz mobilne telefone, tablete i računare. Anksioznost, depresija, pa i samoubistva dešavaju se u najmlađem uzrastu - čak i sa samo deset godina.

"Molim vas da potražite i pogledate na "Youtube" dokumentarni film o detinjstvu uz društvene mreže Childhood 2.0. (na engleskom, Detinjstvo). Molim i naše medije koji me prate da prenesu ovu vest i zamole građane da pogledaju ovaj film. Namerno sam stavila ovu sliku da bih vam privukla pažnju", napisala je Jelena.

Možda će vas zanimati

Svaki roditelj, učitelj, baka i deka - svi treba da pogledaju ovaj film. Opasnosti kakve su nas vrebale u detinjstvu nisu više toliko aktuelne - predatori gledaju našu decu i kontaktiraju ih preko društvenih mreža. Deca zlostavljaju jedna druge i izazivaju ih da počine stvarno lude stvari - uključujući i samoubistva", završila je Jelena.

Izvor: Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije