Još
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"LINIJE SRCA" SPAJAJU SE NA 3 RAZLIČITA NAČINA: Ako imate ovu kombinaciju, znači da ste pravi srećnik u ljubavi

Linije ljubavi na dlanovima spajaju se na tri različita načina kad otvorene dlanove stavite jedan uz drugi.

 Šta znače linije na dlanu Izvor: Youtube/Printscreen/Kat Anders

Ako pogledate detaljno dlanove, videćete mnoge linije, a jedna od najvažnijih je linija srca, koja se naziva i linija ljubavi. Ona prelazi preko čitavog dlana, a može biti duža i kraća. Ako dlanove stavite jedan uz drugi, videćete da se spajaju na tri različita načina i evo kako se to prema hiromantiji tumači.

1. Linije su na istoj visini
Ovakav položaj ljubavnih linija pokazuje kako se radi o inteligentnoj i organizovanoj osobi koji voli da stvari teku po planu. U ozbiljnu ljubavnu vezu se upušta tek onda kada je sigurna da je osoba vredna poverenja i pažnje. Vole stabilne i dugoročne odnose i za pravu ljubav spremni su da učine baš sve. 

Pročitajte i ovo

2. Linija na desnom dlanu je viša

Ne uklapaju se u savremene trendove i vole da žive po svojim pravilima. Biraju starije partnere jer samo sa njima uspevaju da pronađu zajednički jezik. Intuicija im je jako razvijena, i često se pri odlukama na nju oslanjaju.

3. Linija na levom dlanu je viša

Često provode život u samoći tragajući za srodnom dušom. Ne spadaju u onu grupu ljudi koje će ostati u vezi samo da ne bi bili sami. Površni odnosi ih ne privlače, skrasiće se samo pokraj prave osobe. Ovo je najređa kombinacija pa ako pronađete osobu kojoj se ovako spajaju linije srca, biće vam verna i posvećena.

Izvor:Lepa&Srećna

Možda će vas zanimati

Ovo ne smete propustiti

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije