Ako pogledate detaljno dlanove, videćete mnoge linije, a jedna od najvažnijih je linija srca, koja se naziva i linija ljubavi. Ona prelazi preko čitavog dlana, a može biti duža i kraća. Ako dlanove stavite jedan uz drugi, videćete da se spajaju na tri različita načina i evo kako se to prema hiromantiji tumači.

1. Linije su na istoj visini
Ovakav položaj ljubavnih linija pokazuje kako se radi o inteligentnoj i organizovanoj osobi koji voli da stvari teku po planu. U ozbiljnu ljubavnu vezu se upušta tek onda kada je sigurna da je osoba vredna poverenja i pažnje. Vole stabilne i dugoročne odnose i za pravu ljubav spremni su da učine baš sve. 

2. Linija na desnom dlanu je viša

Ne uklapaju se u savremene trendove i vole da žive po svojim pravilima. Biraju starije partnere jer samo sa njima uspevaju da pronađu zajednički jezik. Intuicija im je jako razvijena, i često se pri odlukama na nju oslanjaju.

3. Linija na levom dlanu je viša

Često provode život u samoći tragajući za srodnom dušom. Ne spadaju u onu grupu ljudi koje će ostati u vezi samo da ne bi bili sami. Površni odnosi ih ne privlače, skrasiće se samo pokraj prave osobe. Ovo je najređa kombinacija pa ako pronađete osobu kojoj se ovako spajaju linije srca, biće vam verna i posvećena.

Izvor:Lepa&Srećna