Jelena Dokić prolazi kroz izuzetno težak period, a njene poruke su i upozorenje, ali i savet svima koje muče slični izazovi. Nekadašnja teniserka, a danas komentatorka i influenserka, bila je pre nekoliko meseci na rubu samoubistva

Tada se obratila javnosti putem Instagrama i, uplakana, ispričala kako je htela da skoči sa 26. sprata. Ovo se dogodilo 28. aprila 2022. godine i Jelena kaže da nikad neće zaboraviti taj dan. 

"Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa nema smisla... samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol", napisala je. "Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala svuda. Od skrivanja u kupatilu na poslu, da obrišem suze da to niko ne vidi, do nezaustavljivog plača kod kuće, u moja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Stalna osećanja tuge i bola jednostavno ne nestaju i moj život je razbijen. Krivim sebe, ne mislim da sam vredna ljubavi i uplašena sam." 

Mnogi pretpostavljaju da je uzrok ovakvog stanja krah njene duge ljubavne veze. Tin Bikić, njen partner i ona su odlučili da se rastanu posle gotovo 19 godina ljubavi i Jelena je i to objavila svima. Sada se oseća bolje pa je osetila potrebu da podeli novosti sa svojim pratiocima.

"Hvala svima na neverovatnoj dobroti, podršci i ljubavi, dobila sam više od 20 hiljada poruka posle moje prethodne objave na Intagramu. biću vam zauvek zahvalna. Nema tih reči kojima bih mogla da izrazim koliku zahvalnost osećam.

Dobijam svu pomoć koja mi je potrebna. Živim dane - jedan po jedan - i vratiću se, bolja i jača nego ikad do sada", kaže Jelena.

"Nije mi bilo lako da podelim s vama svoje probleme, ali ima mnogo ljudi kojima je potrebna pomoć, treba da više razgovaramo o mentalnim problemima i da skinemo žig sramote sa toga.

Nadam se da ću i ja pomoći nekome kad kažem - niste sami. Niste sami u svojoj borbi, ima nade, postoji svetlo na kraju tunela. Ako ste na putu da odustanete, molim vas, nemojte. Molim vas, nastavite da se borite i verujete da to svetlo postoji.

Jelena se trudi i da redovno vežba, što pomaže i fizičkom i mentalnom zdravlju. Ne krije da i dalje oscilira u kilaži, pogledajte i sami u galeriji slika!

Profimedia, Instagram / dokic_jelena Jelena Dokić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna