Britni Spirs (40) je objavila da je trudna, a njen verenik Sem Ašgari (28) je izrazio svoje oduševljenje ovom vešću na društvenim mrežama. "Brak i deca su prirodan deo snažne veze ispunjene ljubavlju i poštovanjem", napisao je juče mladi glumac. "Oduvek sam željno iščekivao da postanem otac i neću to shvatiti olako." Objavio je sliku dva lava sa mladunčetom, uz komentar "Ovo je moj najvažniji posao u životu."

Britni i Sem su u vezi već šest godina, a verili su se u septembru prošle godine. Žive već dugo zajedno, a pevačica o njemu uglavnom govori kao o svom "mužu".

Sad je otkrila da je neko vreme radila na svojoj liniji i bila izgubila na težini, a onda joj se, kaže, dosta kilograma vratilo, najviše na stomaku. Posle početnog čuđenja, odlučila se da uradi test na trudnoću i on je bio pozitivan.

Britni već ima dva sina - Šona Prestona (16) i Džejdena Džejmsa (15). Ona je otkrila da je oba puta patila od trudničke depresije i izjavila da je to bilo "apsolutno užasno". "Zahvalna sam što žene više ne moraju da taj bol kriju i što sada mogu da o tome govore svakodnevno."

Trudnička depresija je izraz koji obuhvata različite tegobe od kojih buduća majka može da pati već od samog začeća. To su, pre svega, anksioznost i stres koji izazivaju strah od spontanog pobačaja, rođenja mrtvog deteta ili bebe sa invaliditetom.

Podsetimo, Britni je godinama bila pod starateljstvom oca, jer je 2007. godine doživela nervni slom. Godinama joj nije bilo dozvoljeno da upravlja svojim životom i finansijama, pa je čak bila obavezana i na kontracepciju.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna