Nekadašnja teniserka Jelena Dokić ponovo prolazi kroz težak period. Ona je pre nekoliko nedelja pokušala da izvrši samoubistvo skokom sa 26. sprata zgrade.

"28.04.2022. Skoro sam skočila sa balkona na 26. spratu i oduzela sebi život. Nikada neću zaboraviti taj dan. Sve je mutno. Sve je mračno. Bez tona, bez slike, ništa nema smisla... samo suze, tuga, depresija, anksioznost i bol. Poslednjih šest meseci je bilo teško. Stalno sam plakala svuda. Od skrivanja u kupatilu na poslu, da obrišem suze da to niko ne vidi, do nezaustavljivog plača kod kuće, u moja četiri zida. Bilo je nepodnošljivo. Stalna osećanja tuge i bola jednostavno ne nestaju i moj život je razbijen. Krivim sebe, ne mislim da sam vredna ljubavi i uplašena sam. Takođe, znam da ima još toliko stvari na kojima moram biti zahvalna, a onda počinjem da mrzim sebe jer se osećam kao da nisam zahvalna, jer ne smem da budem, jer želim da sve to okončam. To je začarani krug u mojoj glavi. Rezultat: Skoro da sam skočila sa balkona na 26. spratu 28. aprila", napisala je na svom Instagramu nekadašnja teniserka koja je početkom godine doživela veliki emotivni udarac. Ona se nakon 18 godina veze rastala od partnera Tina Bikića, a mnogi naslućuju da bi to mogao biti razlog njene tuge.

"Posle skoro 19 godina, Tin i ja smo odlučili da se razdvojimo. Ponekad se takve stvari dešavaju, ljudi se prosto raziđu. Molim vas da se uzdržite od loših komentara o nama i naših 18 i po godina koje smo proveli zajedno. Negativni komentari nikome ne pomažu, posebno ne meni. Lagala bih kad bih rekla da sam dobro, ali ću dati sve od sebe da zacelim svoje rane i da se oporavim i da procesuiram ovaj bol i traumu i ako ništa drugo, umreću pokušavajući",  napisala je Jelena tada i dodala da bivšem želi sve najbolje.

"Poštujte moju privatnost, za sada neću davati više komentara. Tinu želim sve najbolje i nadam se da će pronaći ono što traži. Hvala mojoj porodici i svim onim koji su mi uputili telefonski poziv. Vaša dobrota mi mnogo znači. Volim vas sve i vratiću se nadam se jača i na mnogo bolje mestu", bila je iskrena Jelena koja je isticala da joj je upravo Tim pomogao da prevaziđe teške životne momente kroz koje je prolazila.

"Hvala ti što si me izvukao iz tame kada sam verovala da više nema izlaza, kada sam htela sve da okončam. Hvala ti što se boriš za mene, što mi čuvaš leđa, hvala ti što si me izlečio. Srećna sam što te imam pored sebe i ne znam šta bih bez tebe. Volim te zauvek, više nego što ćeš ikad znati. Moja ljubav, moje sve", emotivne reči su koje je Jelena nekada upućivala svom dugogodišnjem partneru.

Životni krahovi odrazili su se na Jelenino zdravlje i izgled, pa je usled viška kilograma morala privremeno da se penzioniše 2014. godine. U jednom trenutku imala je čak 120 kilograma, a uspela je da skine 53. 

Instagram/Jelena Dokic Jelena Dokić smršala 53 kilograma

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna