Pirs Brosnan je doživeo tešku tragediju i ovog meseca će obeležiti tužnu godišnjicu.

Pre sedam godina, 28. juna, njegova ćerka Šarlota je umrla od karcinoma jajnika, u 41. godini. Njena majka Kasandra, Pirsova prva supruga, podlegla je istoj bolesti 1991. godine, kad je bila samo dve godine starija od Šarlote.

"Kad gledate nekog kog volite kako mu se život gasi, malo pomalo, zbog te opake bolesti, žalost postane neodvojivi deo vaše psihe", izjavio je Pirs pre nekoliko godina.

pirs brosnan cerka sarlot
Profimedia 

Kasandra i on su se venčali 1980. godine, a glumac je usvojio njenu decu Šarlotu i Krisa iz prvog braka, kad im je umro otac. Dobili su i dva sina.

pirs brosnan prva zena
Profimedia 

Nažalost, Kasandra je prerano preminula. Glumac je kasnije upoznao Keli i s njom izgradio srećan brak.

"Porodica mi je dragocena. Uživam što sam otac. Nisam odrastao u zdravoj porodici niti imao očinsku figuru", kazao je popularni Džems Bond za kojim godinama uzdišu sve žene sveta. Pirs sa Keli ima dva sina i ne propušta da svojoj supruzi uputi ljubavne poruke preko društvenih mreža.

"Ljubavi moja, uvek si mi ispunjavala život radošću i srećom. Ti si svetlo mog života, moja ljubav..." napisao joj je za godišnjicu. "Sreli smo se na ovaj dan, pre dvadeset i osam godina", objavio je Brosnan na Instagramu 28. aprila, uz slike sa venčanja.

Danas mnogi komentarišu njegovu odanost supruzi koja se mnogo promenila tokom godina i sada pati od ozbiljnog viška kilograma. Pogledajte ih u galeriji slika!

Profimedia Glumac uživa u srećnom braku!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna