Tijana Bogićević neko vreme nije za javnost govorila o krahu braka, a onda je nedavno priznala da je na ljubav sa Amerikancem Markom Robertsonom stavila tačku.

Uspela je da preboli razvod i sada je, kako kaže, spremna za novu ljubav.

"To je nešto što se desilo odavno. Dešava nam se svima život. Mislim da su svi ljudi uvek spremni za novu ljubav, treba da prihvatamo stvari kako se dešavaju u životu", rekla je pevačica za "Blic".

Ipak, nije sigurna da li bi opet stala na "ludi kamen".

"Ne znam da li bih se ponovo udala", ostala je misteriozna Tijana.

Tijana Bogićević
Screenshot / Instagram / tijanabogicevic_music 

Inače, Tijana i Mark upoznali su se kada je on gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda ovog pevača.

Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, zatim je ona otišla kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli i i zajednički biznis, a Tijana je svojevremeno govorila da joj nije teško da održi brak na daljinu.

"Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci, pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako", rekla je pevačica ranije.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna