Nataša Bekvalac kaže da za sada nema ambicije da svoju biografiju pretoči na papir ili na filmsko platno.

"Nemam ja tu vrstu ego tripa, ja se muzikom bavim više od 30 godina, 23 baš profesionalno, kad bi mi te stvari pumpale samopouzdanje i ego, ne bih ja do ovde dogurala. To mi da jednu vrstu prelepe energije i motiv za dalje, a sad ne znam šta to može da me uspali i izvede iz koloseka koji sam sebi zacrtala", rekla je pevačica za "Informer" i dodala:

"Moj život ne može da se opiše u tri reči, što se filma tiče to bi bilo toliko egocentrično, ne bih bila ponosna na sebe i nisu mi te ideje padale na pamet, isto važi i za knjigu. Zaista mi ništa ne pada na pamet u ovo doba. To nije moj izbor, to prepuštam ovim glupljim od sebe, nisam razmišljala na tu temu, čudno mi je to, nisam dovoljno porasla za tako nešto."

Nataša se osvrnula i na tzv. "muške sponzoruše" o kojima se često polemiše na estradi.

"Imam iskustva, to me više ne zanima, moja intuicija je poprilično izražena da bih mogla da prepoznam", iskrena je bila novosadska Barbika. 

Bekvalčeva je u svom duhovitom stilu priznala i da je posećivala erotske prodavnice.

"Da, bila sam, nisam ništa kupovala, ali sam gledala, sve me je zanimalo što sam tamo videla", rekla je ona za pomenuti medij.

Nataša važi za jednu od najlepših Srpkinja, a neka od njenih izdanja pogledajte u galeriji ispod.

Instagram / bekvalceva Izgled Nataše Bekvalac

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna