Glumac Slobodan Ćustić (64) i njegova 23 godine mlađa supruga Jelena, trener za lični razvoj, već 14 godina uživaju u svojoj ljubavi. Iako im zbog velike razlike u godinama nisu predviđali svetlu budućnost, dogodilo se suprotno.

Oni i dalje traju, a dolaskom dece Vasilija Vida (12), Tanasija (9), Zarije (8) i Ozrena (4,5) na svet, emocije su postale još jače. Glumac je svojeremeno ispričao kako je počela ljubav sa Jelenom.

"Nije bilo udvaranja. Samo priđem i kažem biću kratak, želim da ostanemo dugo zajedno. Šalu na stranu, ali zaista nemam to u sebi. Sin iz prvog braka Ljubomir umeo je da kaže kako sam glup za žene: ‘E, bre, ćale, gleda te, oči joj ispadaju a ti pričaš o vremenu'",  bio je iskren Slododan u rzagovoru za "Story", na šta je Jelena dodala: "Sećam se da mi je govorio poeziju, ali tako da nisam znala da li se meni obraća ili recituje.

 Njihova razlika u godinama mnogima je "trn u oku", a da li je vremenom postala primetnija, rekli su:

"Slobodanova energija ni trunčicu nije posustala, oboje smo kao prikačeni na nekakav energetski izvor i deca su nam takva, stoga je ta razlika o kojoj govorite zaista neprimetna. Kada smo počeli da se zabavljamo, govorili su da sam se za njega ‘zalepila',  zato što je javna ličnost, međutim, ja ga nikada nisam posmatrala kroz tu prizmu",  bile su Jelenine reči.

 Slobodan je još jednom pokazao da supurugu obožava.

"Moja ljubav", napisao je uz zajedničku fotografiju na Instagramu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna