Tijana Bogićević priznala je da je doživela krah braka sa Amerikancem Markom Robertsonom, sa kojim je u ljubavi bila sedam godina.

"Ja se razvodim, razvela sam se zapravo", rekla je pevačica gostujući u emisiji "Realna priča" na "Kurir" TV.

Ona je to izgovorila sa osmehom, te se šuška da je do razvoda došlo mnogo pre nego što je o tome želela da priča javno, i da je imala dosta vremena da preboli kraj bračne zajednice.

Tijana i Mark upoznali su se kada je on gostovao na albumu Vlada Georgieva, dok je ona tada još uvek bila stalni član benda ovog pevača.

Nastavili su kontakt preko društvenih mreža, a zatim počeli intenzivnije da se čuju. On je ubrzo došao kod nje u Srbiju, zatim je ona otišla kod njega u Ameriku, a venčali su se na prvu godišnjicu veze.

U Americi su pokrenuli i i zajednički biznis, a Tijana je svojevremeno govorila da joj nije teško da održi brak na daljinu.

"Brak i uspevam da održim zahvaljujući tome što je na daljinu i zato što odem na nekoliko meseci, pa je super kad se vratim u Ameriku. Definitivno nemam konvencionalan brak gde postoje striktna pravila šta, ko, kako", rekla je pevačica ranije.

Još fotografija Tijane Bogićević pogledajte u galeriji ispod.

Instagram/tijanabogicevic_music Tijana Bogićević

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Izvor: Lepa&Srećna